Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов поиска оставката на правителството заради готвения

...
Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов поиска оставката на правителството заради готвения
Коментари Харесай

"Възраждане": Искат да унищожат българския лев и да ни въвлекат в чужда война

Лидерът на партия " Възраждане "  Костадин Костадинов  поиска оставката на държавното управление поради готвения План за въвеждане на еврото през 2024. Костадинов дефинира проекта като " следващото изменничество ".

" Много награди бяха подарени на политическия хайлайф, който продаде националните ползи. Настоящото държавно управление усвои от предшествениците си навика да употребява неистини. От " Продължаваме промяната " лъжат дейно. Днес се готви следващото изменничество. Финансовият министър се готви да внесе проект за приемане на еврото от 2024 година. Готвят се за рекламна акция, че ще потекат реки от злато, а народът изнемогва. Сметките порастват. Докато от държавното управление ни лъжат, че ще получим по-евтин газ от Америка, другите страни в Европа стартират да се преценяват с условията на Руската федерация.

Политическо изменничество е златният ни запас да се съхранява в Англия. Тези бързи неистини са под давление на непознати дипломати. Днес сме унижени от шепа лъжливи предатели. Унижени сме и за приемането на Република Северна Македония в Европейски Съюз. Не България би трябвало да е предмет на напън, а Македония, тъй като тя не съблюдава контракта за добросъседство. Националните предатели са тези, които настояват, че непознатите войски ще подсигуряват сигурността в страната. Тези, които настояват, че България би трябвало да понесе загуби.

Тези, които желаят да унищожат българския лев. Тези, които желаят да въвлекат България в непозната война. Ето за какво държавното управление би трябвало да подаде оставка. България би трябвало да се ръководи от българи, а не от национални предатели ", сподели Костадинов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР